Očkování proti Covid-19 způsobuje magnetismus

Očkování proti Covid-19 způsobuje magnetismus člověka, tvrdí americká sestra

Bizarní představení se odehrálo ve sněmovně amerického státu Ohio. Zdravotní sestra Joanna Overholtová a lékařka Sherri Tenpennyová se snažily dokázat, že očkování proti covid-19 způsobuje magnetismus. A že dělá z lidí vysílač 5G.

Jak to dopadlo, si můžete prohlédnout na vloženém videu. Překlad netřeba. Zdravotní sestra Joanna Overholtová si na ukázku zkouší přiložit k hrudi klíč, který ta chvíli drží. Ale tvrzení, že se kovový předmět udrží i na jejím krku? To se nepovedlo, nic jí tam nedrží a zjevně rozrušená Overholtová vyzývá publikum k dotazům.

Očkování proti Covid-19 způsobuje magnetismus

Video se rychle stalo virálním, ale není rozhodně první. Na internetu najdete videa nejenom s domnělým magnetismem, ale třeba i s pánem, který si ke vpichu po vakcíně přiloží žárovku. A ta začne svítit!

Lékařka Sherri Tenpennyová, která v Ohijské sněmovně vystupovala spolu se zdravotní sestrou Overholtovou, patří mezi dvanáct nejznámějších amerických konspirátorů ohledně koronaviru. Takže pokus, který měl dokázat, že očkování proti covid-19 způsobuje magnetismus, nepřišel jen tak.

Pokud by konspirace ohledně magnetismu měla nějaký reálný základ, musela by vakcína dostat do těla velké množství magnetického materiálu. Pokud pomineme, že by takový materiál byl zřejmě toxický a ve velkém množství zřejmě velmi nebezpečný, tak je zde problém právě v množství vakcíny.

Jenže nejčastěji podávaná vakcína comirnaty, všeobecně známá jako Pfizer Biontech, má v každé ze dvou dávek objem jen 0,3 mililitru. Jeden mililitr je tisícina litru, či jeden centimetr krychlový. Pro představu: sklenice s nápojem má obvykle 200 až 250 mililitrů, což je i objem lahvičky s kolou.

Ani magnetismus, ani 5G vysílač

Samotné podání vakcíny tak nemůže do těla dodat množství látky, která by mohla způsobit magnetismus. A to bez ohledu na následky podání takové látky. Konspirátoři toto nerozebírají, prostě to tak je – očkování proti covid-19 způsobuje magnetismus.

Princip není důležitý, podstatné je, že si přiložíte kovový předmět na tělo a ten drží. Což vlastně není nic neobvyklého, především na vlhké pokožce lehký předmět držet může a vůbec nemusí být kovový.

Podobně jsme detailně rozebírali nemožnost fyzicky dostat s vakcínou do těla čip. A už vůbec ne čip, který by něco mohl aktivně vysílat, například signál 5G. Nehledě na to, co by takovému čipu dodávalo potřebnou energii. V každém případě platí, pokud se očkovat nechcete, nedělejte to.

ČTĚTE DÁLE:

5G 5G procesor 5G smartphone 5G smartphony 5G sítě Apple Astra Zeneca covid covid-19 Dezinformace dimensity ericsson hoax huawei iphone konspirace Koronavirus mediatek mmWave Motorola nejlevnější 5G smartphone novinka O2 očkování očkování covid-19 Pfizer pokrytí procesor práce na dálku práce z domova připojení qualcomm realme rozvoj samsung smartphone snapdragon statistika t-mobile technologie vakcinace Vakcína vakcína covid vakcína mRNA xiaomi

Sdílejte článek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *